Tokenverdeling van EOS levert meer dan US$ 185 miljoen op in eerste vijf dagen

Tokenverdeling van EOS levert meer dan US$ 185 miljoen op at eerste vijf dagen

Resource block.one

Related Links

Over block.one

(Why)
Veel ondernemingen zijn op zoek naar een block chain dat de voor commerciële zakelijke activiteiten vereiste snelheid en prestaties levert. D-e EOS.IO-software introduceert asynchrone communicatie en parallelle verwerking ter ondersteuning van honderdduizenden transacties per minute. De applications waarop de EOS-architectuur is gebaseerd, zet een soort besturingssysteem op als basis voor het bouwen van toepassingen. Voorts dienen de gebruikers niet langer voor elke transactie te betalen. De applications is bedoeld om ontwikkelaars te helpen hun eigen hoogwaardige toepassingen op het block chain te bouwen en hun eigen monetisatiestrategieën op te stellen zonder dat de gebruikers daarbij noodzakelijkerwijs dienen te betalen om die toepassingen te gebruiken.
De verdeling van de EOS-tokens begon op 26 juni 2017. Bij de verdeling wordt gebruik gemaakt van een baanbrekend tokenverdelingsmodel door het creëren van wat bedoeld is het eerlijkste tokenverdelingsproject te zijn op het Ethereum-platform tot nu toe. Dankzij deze verlengde tijdspanne wordt de hectiek die normaliter gepaard gaat met een korte tokenverkoop uitgeschakeld en heeft het publiek ruim de tijd om meer te weten te komen over de EOS.IO-software die block.one ontwikkelt en desgewenst in de tokenverdeling deel te nemen.